TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Contestația PAS în legătură cu microbuzele cu ziare ale staff-ului lui Dodon, respinsă

Contestația depusă de reprezentanta Maiei Sandu, Olesea Stamate, privind sancționarea candidatului susținut de PSRM în alegerile prezidențiale, Igor Dodon, pentru nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea materialelor electorale a fost declarată inadmisibilă de către magistrații Curții de Apel Chișinău.

În ședința de marți, 24 noiembrie, CA Chișinău a declarat inadmisibilă sesizarea privind sancționarea candidatului susținut de PSRM în alegerile prezidențiale, Igor Dodon, pentru nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea materialelor electorale, transmite zdg.md.

Reprezentanta candidatei PAS s-a adresat în instanță după ce Comisia Electorală Centrală a amînat la 14 noiembrie ședința în care urma să fie examinat subiectul cu privire la sancționarea candidatului susținut de PSRM în alegerile prezidențiale, Igor Dodon, pentru nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea materialelor electorale.

CEC a motivat anularea ședinței prin faptul că „reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisie al concurentului electoral Maia Sandu nu a înlăturat neajunsurile de formă și conținut aferente unei contestații conform reglementărilor în vigoare”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load