X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Constantin Țuțu, vizat de ANI

23 noi. 2020,, 21:30   Politică
7543 1

Autoritatea Națională de Autoritate l-a sancționat pe fostul deputat democrat Constantin Țuțu pentru că nu a depus declarația de avere la timp.

Într-un comunicat al ANI este menționat că trei procese verbale cu privire la contravenție au fost întocmite pentru nedepunerea sau depunerea tardivă a declarației de avere și interese personale de către un procuror din Chișinău, un fost deputat din Parlamentul Republicii Moldova și un consilier municipal din Consiliul municipiului Chișinău, scrie deschide.md

După publicarea comunicatului de presă reprezentații Autorității Naționale de Integritate au refuzat să spună cine este fostul legiuitor, invocând legislația R. Moldova însă surse din cadrul Parlamentului R. Moldova au comunicat reporterilor Deschide.MD că ar fi vizat ex-democraul Constatin Țuțu.

Amintim că fostul deputat PD, Constantin Țuțu, a intrat în România, la 29 august 2019, prin punctul de trecere frontieră Siret de la hotarul cu Ucraina, călătorind pe jos.

Ulterior acesta a revenit în R.Moldova pe numele lui Constantin Țuțu fiind emis un mandat de arest, având deschise două dosare penale privind trafic de influență și îmbogățire ilicită. De când se află în R.Moldova., Țuțu nu a fost supus niciunei măsuri preventive non-privative de libertate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?