X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Consiliul Republican al PSRM se convoacă în ședință

6 sep. 2021,, 14:47   Politică
1851 5

Astăzi a avut loc ședința Comitetului Executiv Politic al Partidului Socialiștilor.

Au fost examinate diverse aspecte organizatorice de partid, punctînd un șir de acțiuni ce sînt necesare pe termen scurt și mediu.

S-a decis consolidarea echipei centrale a partidului. Astfel, de domeniul juridic va fi responsabil Maxim Lebedinschi, iar de relațiile externe ale PSRM va fi responsabilă Olga Cebotari, ex-vicepremier pentru Reintegrare.

Membrii Comitetului Executiv și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu unele "decizii controversate" luate de noul regim.

"S-a constatat o tendință îngrijorătoare de majorare a prețurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanților, fapt care are un impact negativ și provoacă nemulțumirea cetățenilor. De asemenea, constatăm deficiențe în modul în care este gestionată criza pandemică. În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajații din educație sînt impuși să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19", se arată în declarația PSRM.


Comitetul Executiv a decis convocarea la sfîrșitul acestei săptămîni a ședinței Consiliului Republican al PSRM, pe agenda căruia va fi inclusiv decizia de convocare a Congresului partidului, care trebuie să fie organizat pînă la finele anului curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?