COVID-19 în MOLDOVA

Consiliul Politic Național al PLDM, cu ocazia împlinirii a 12 ani de la fondare

Consiliul Politic Național al PLDM, cu ocazia împlinirii a 12 ani de la fondare

Liberal-democraţii au convocat Consiliul Politic Național al formaţiunii, cu ocazia împlinirii a 12 ani de la fondare. La eveniment şi-a făcut apariţia şi Vlad Filat, care a ieşit recent de după gratii.

Acesta le-a spus foştilor colegi că nu vrea să se răzbune pe nimeni, dar va face tot posibilul pentru a demonstra că a stat pe nedrept după gratii. Fostul premier a fost întîmpinat cu aplauze, transmite NOI.md cu referire la publika.md.

"Eu am activitatea politică suspendată şi o voi avea, în continuare, pînă în momentul în care voi demonstra că tot ce s-a vorbit, s-a promovat cu atîta insistenţă în privinţa mea a fost un neadevăr. Modul în care eu voi activa urmează să fie definit. Eu nu am acum o formulă, mă voi consulta, cu cei care pot să mă consult în ţară, dar şi în afară", a comunicat fostul preşedinte al PLDM, Vlad Filat.


Tot astăzi, în cadrul reuniunii, s-au făcut totalurile alegerilor locale din 20 octombrie, dar şi unele modificări în ceea ce priveşte componenţa Consiliului Politic.

Partidul Liberal Democrat din Moldova a fost constituit în data de 8 decembrie 2007 şi înregistrat de Ministerul Justiţiei în 25 ianuarie 2008. PLDM este un partid politic cu doctrină conservatoare. În perioada 2007-2015, preşedintele acestui partid a fost Vlad Filat, în 2016–2018 - Viorel Cibotaru, iar începînd cu 9 septembrie 2018, formaţiunea este condusă de Tudor Deliu.

PLDM s-a aflat la guvernare în perioada septembrie 2009 – octombrie 2015.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load