X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Consiliul Politic Național al PAS, în ședință

28 noi. 2022,, 07:15   Politică
2346 0

Liderii Partidului Acțiune și Solidaritate s-au convocat pe 27 noiembrie, în ședința Consiliului Politic Național. La ședință au participat și miniștrii din Guvernul Gavrilița.

„Sîntem la Consiliul Național Politic PAS. Discutăm obiectivele politice pentru 2023 și strategia pentru alegerile locale” a menționat deputatul Radu Marian.

Astfel, ministrul Infrastructurii Andrei Spînu a scris pe pagina s-a de Facebook că participă la ședința Consiliului Politic Național.

„Sînt la ședința Consiliului Politic Național al Partidul Acțiune și Solidaritate. Ținem Moldova pe calea Europeană. Rămînem uniți și vom reuși. Hai, Moldova!”, a scris Andrei Spînu.

Prim-ministra, Natalia Gavrilița, la fel a participat la ședință.


„Am participat, astăzi, în calitate de Prim-vicepreședintă a Partidului Acțiune și Solidaritate, la ședința Consiliului Politic Național. Le-am vorbit colegilor mei că acum, mai mult ca oricînd, este nevoie să fim uniți și să lucrăm și mai strîns împreună – Guvernul, Parlamentul, aleșii locali – nu doar pentru a trece cu bine peste crizele momentului, ci și pentru a accelera toate procesele necesare pentru ca Republica Moldova să devină un stat european modern, cu o justiție dreaptă, o administrație publică eficientă și transparentă, o economie rezilientă cu antreprenori puternici, cu un învățămînt orientat spre nevoile viitorului și un mediu înconjurător protejat pentru generațiile viitoare.

Bineînțeles că am discutat și despre războiul din Ucraina, ale cărui efecte le resimțim și aici, acasă. Le-am spus colegilor că trebuie să fim mîndri pentru faptul că sîntem un partid viu, cu o frumoasă cultură a dezbaterii și a democrației interne. Pentru că orice diferență de opinie reprezintă, de fapt, o șansă de a găsi, prin dialog constructiv, cele mai bune soluții și cele mai potrivite modalități de a comunica cu oamenii.

În acest sens, le-am amintit de motto-ul Uniunii Europene – unitate în diversitate – care, cred eu, se potrivește de minune Partidului Acțiune și Solidaritate. Suntem un partid cu o echipă puternică, care într-un parteneriat solid cu doamna președintă Maia Sandu și sub conducerea domnului președinte Igor Grosu, va duce Republica Moldova în marea familie europeană”, a menționat Natalia Gavrilița.

Totodată, Partidul Acțiune și Solidaritate are 11840 membri.

1
0
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?