Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Consilierul lui Chicu a comentat declarația premierului României

10 ian. 2020,, 11:00   Politică
5702 14

Consilierii premierului Ion Chicu au reacționat la declarația prim-ministrului român Ludovic Orban, care a declarat recent că Guvernul de la Chișinău nu poate fi considerat „un partener serios”.

„Aș menționa că, pentru prima dată la recepția dedicată Zilei Independenței a participat și președintele și primul-ministru. Republica Moldova manifestă în continuare un comportament cald și prietenos în relația cu România”, a declarat pentru Unimedia consilierul lui Ion Chicu, Vitalie Dragancea.

„Nu vreau să comentez declarația și de fapt nici nu știu dacă cele relatate reflectă fidel declarația dlui prim-ministru. Sper însă ca ceva a fost înțeles greșit, deoarece nu aș vrea sa ajung să constat că România are probleme mai mari decît credeam eu. Dar nu pot să nu reacționez la numărul extraordinar de mare a celor care se bucură de faptul că Guvernul țării sale este împroșcat cu noroi. După mine lucrul acesta este josnic. Căci o persoană care se respectă pe sine și își respectă țara, chiar și atunci cînd este un critic vehement al propriului Guvern, nu poate să admită că cineva din afară să se implice în treburile interne”, a scris și Nicolae Eșanu, consilierul premierului.

Acesta însă a specificat că declarația sa, postată pe Facebook, nu este făcută din nume personal și nu în calitate de consilier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?