X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Consilierii Platformei DA: „Doamna Tauber, luați măsuri cu indivizii aceștia!”

12 iul. 2022,, 17:07   Politică
3388 0

Replici tăioase și îmbrînceli au fost astăzi la ședința Consiliului Municipal Chișînău între membrii de la Platformei DA și Partidului „SOR”. Asta, după ce consilierul platformei DA, Ruslan Verbitchi i-a cerut deputatului SOR, Marina Tauber, să ia măsuri cu colegii de partid din CMC, transmite protv.

Totul s-a întîmplat, pentru că cei din Partidul SOR au afirmat că unele formațiuni politice din consiliu și-au început deja campania electorală pentru alegerile locale și își execută votul pentru a se favoriza.

„Doamna deputata Tauber va rog frumos, luați măsuri cu indivizii aceștia, că va pozorasc partidul și va-l duc de rîpă în cazul dat. Vedeți ce se întîmplă cu dînșii și ce fac ei în consiliul municipal”, a declarat consilierul Platformei DA, Ruslan Verbitchi, de la microfon, în timpul procedurii de vot.

Ulterior, consilierul Partidului „SOR”, Burgudji Serghei, s-a apropiat de Verbitchi și la împins. Consilierul Platformei DA nu a așteptat mult și i-a răspuns, la fel cu o îmbrîncitură. Astfel, cei doi au început să se lovească.

Burgudji Serghei a venit și el cu o replică tăioasă pentru consilierul Platformei DA.


„Domnule Verbitchi va recomand că diplomă care v-ați cumpărat-o într-o subterană, să o vindeți și să finalizați clasa a 9-a, pentru că nu va aflați la Piață Centrală, dar la într-o instituției de stat. Cînd vorbiți de indivizi, dacă în trei ani nu ați învățat numele și prenumele colegilor dumneavoastră aveți probleme cu capul, va recomanand să va adresați la medici, pentru că nu e normal ce faceți dumneavoastră”, a spus Burgudji.



1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?