COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Consilierii din 7 raioane urmează să se întrunească în prima şedinţă

Consilierii din 7 raioane urmează să se întrunească în prima şedinţă

Consiliile raionale din Anenii Noi, Briceni, Florești, Ocnița, Rîșcani, Soroca şi Taraclia urmează să se întrunească în prima şedinţă la data de 8 noiembrie.

O decizie în acest sens a fost adoptată marți, 5 noiembrie, de membrii Comisiei Electorale Centrale.

Potrivit deciziei CEC, consilierii se vor întruni în prima şedinţă după ce la finele lunii octombrie, instanţele de judecată au validat mandatele consilierilor aleşi la scrutinul din 20 octombrie.


Conform hotărîrii CEC, prima şedinţă a Consiliului raional Anenii Noi va avea loc la data de 8 noiembrie, începînd cu ora 10.00. Consilierii din Briceni se vor prezenta la prima şedinţă la ora 14.30, cei din Floreşti la ora 12.00, iar cei din Ocniţa la ora 13.00.

Tot pe data de 8 noiembrie, la ora 10.00, va avea loc şi prima şedință a Consiliului raional Rîșcani. Consilierii din Soroca vor începe şedinţa la ora 14.00, iar cei din Taraclia se vor întruni pentru prima şedinţă la ora 10.00.

Urmare desfășurării alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019, au fost aleși 515 primari şi 11580 de consilieri locali. Alte 384 de localităţi şi-au ales conducătorii în turul doi de scrutin.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load