COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Confirmat! Deputatul Boris Marcoci, candidatul PAS la alegerile din Bălți

21 sep. 15:54   Politică
1895 5

Deputatul Boris Marcoci este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile locale din Bălți, care vor avea loc pe 21 noiembrie.

Decizia a fost luată la ședinţa Biroului Permanent Naţional PAS din 20 septembrie 2021.

„Partidul Acţiune şi Solidaritate înţelege importanţa alegerilor anticipate din municipiul Bălţi, al doilea oraş ca importanţă din ţară. Multiplele probleme ale urbei pot fi soluţionate doar de către o echipă puternică şi capabilă să înţeleagă doleanţele bălţenilor. Domnul Marcoci şi-a legat viaţa de „capitala Nordului”, construind acolo familia şi vatra, îi ştie toate păsurile şi necazurile şi este cunoscut şi apreciat de bălţeni. Împreună cu echipa PAS, vom face o campanie în care să-i convingem pe locuitorii municipiului că merită să trăiască într-un oraş curat, comod şi primitor”, se arată într-un comunicat al PAS-ului.

Boris Marcoci are 56 de ani, s-a născut în orașul Bălți, iar anterior a activat în calitate de inginer constructor. Pentru ultimii doi ani a declarat un venit de peste două milioane de lei. Vedeți aici declarația de avere a lui Boris Marcoci.

Alegerile locale în orașul Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar. În prezent, interimatul este asigurat de către Tatiana Dubițcaia, cea care anterior se afla în fotoliul de viceprimar, pe domeniile învățămîntului, cultură, sport, evidenței militare, ocrotirii sănătății și asistenței sociale.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X