X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 930

Comisiile juridice a Parlamentului R.Moldova și a Senatul României se întrunesc astăzi într-o ședință comună

20 mai. 10:15   Politică
1634

Ședința comună a Comisiilor juridice și a Comisiilor de politică externă din Parlamentul Republicii Moldova și Senatul României va avea loc astăzi, la Iași.

Mesaje în deschiderea reuniunii celor patru comisii vor adresa Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, Vicepreședintele Senatului României, Robert Cazanciuc, Președinții Comisiilor juridice din Parlamentele de la Chișinău și București, Olesea Stamate și Laura Iuliana Scântei, Președinții Comisiilor politică externă din cele două parlamente, Doina Gherman și Titus Corlățean, Miniștrii Justiției, Sergiu Litvinenco și Cătălin Predoiu, alți oficiali.

Pe parcursul zilei, vor avea loc separat ședința comună a Comisiilor juridice din Parlamentul Republicii Moldova și Senatul României, precum și ședința comună a Comisiilor politică externă din cele două parlamente. În cadrul acestora vor fi discutate subiecte și proiecte de interes comun. La finalul dezbaterilor va fi adoptată o declarație comună a celor patru comisii parlamentare.

De menționat că, în această săptăm]nă, la Chișinău, a avut loc ședința comună a Comisiei administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova și Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților a Parlamentului României.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав