X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Codreanu a contestat la CEC decizia Consiliului electoral (DOC)

27 sep. 2019,, 20:21   Politică
2586 0

Fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu a depus astăzi o contestație la Comisia Electorală Centrală (CEC) prin care a cerut să anuleze hotărîrea Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău (CECEM) care prevede excluderea sa din cursa electorală.

„Le solicit respectuos celor de la CEC, să anuleze hotărîrea CECEM privind neînregistrarea mea, în calitate de candidat la Primăria Capitalei. Nu poți tăia liste și considera doar niște foi, cînd e vorba de oameni. Oameni care și-au pus semnătura și au încredere că orașul poate fi administrat fără interese de partid”, a scris Ruslan Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar interimar al municipiului Chișinău a mai declarat că va merge în toate instanțele pentru a-și apăra drepturile.

„Nu poți să anulezi pur și simplu niște foi din cauza că aparent sînt semnate cu o mînă. Vreau să transmit un mesaj clar: noi nu cedăm, noi vom merge în toate instanțele ca să ne apărăm drepturile noastre. Pentru că nu sînt doar foi cu semnături, sînt oameni care vor o schimbare, care s-au săturat de politică”, a spus fostul edil.


Ruslan Codreanu a declarat că presupunea că va fi dificil în această cursă electorală.

„Eu cred că sînt incomod ca o persoană independentă. Pe mine aceasta pe de o parte mă amuză, pe de altă parte mă bucură. Pentru că aceasta înseamnă că prezint o amenințare pentru structurile și partidele care au susținere financiară”, a precizat fostul primar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?