Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Clădirea Președinției și reședința Președintelui fac parte din simbolurile statului

19 noi. 2020,, 10:17   Politică
22708 21

Pe rețelele de socializare continuă discuțiile aprinse pe tema posibilei demolări a gardului din jurul clădirii administrației președintelui Republicii Moldova, fapt promis anterior de lidera PAS, Maia Sandu, a refuzului de reședință, precum și reprofilării clădirii președinției în instituție pentru necesitățile copiilor cu transferul acesteia lor, transmite Noi.md.

Aceste declarații sînt considerate de mulți internauți drept acțiuni de PR ale Maiei Sandu și ale susținătorilor ei și consideră că, în cazul punerii în practică a măsurilor exprimate, ei doar își vor "umili" țara.

Cetățenii menționează că peste tot în lume președinții au reședințe, pază, iar demolarea gardului nu garantează mai multă democrație în țară, de altfel americanii ar fi demolat demult gardul în jurul Casei Albe din Washington.

"Mulți susținători ai Maiei Sandu nu au fost în clădirea președinției și nu au nici o idee ce ne-ar putea costa adaptarea clădirii președinției sub o altă instituție de profil, precum și transferul președinției în altă clădire".

"Dacă nu ați trecut pragul acestei clădiri și nici nu cunoașteți planul său interior, atunci nu vă grăbiți cu diferite oferte de schimbare a destinației - replanificarea sau adaptarea în alte scopuri ar putea costa mai mult decît construcția unei noi clădiri", Nu ar fi mai bine să reîntoarcem copiilor zecile de case pentru copii și școli-internat închise în cadrul reformelor inițiate de Guvernul Filat?”, scriu cetățenii pe rețelele de socializare.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?