COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ciurea: UE are deocamdată în Moldova un singur ales – Maia Sandu

Ciurea: UE are deocamdată în Moldova un singur ales – Maia Sandu

"UE are deocamdată în Moldova un singur ales – Maia Sandu. Ei își pun mari speranțe în ea.

De aceea trebuie să avem anumite reacții. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii "Delo prințipa" (Дело принципа) cu Ludmila Belcenkova la Accent TV, de politologul Corneliu Ciurea, transmite eNews.

"UE nu este mulțumită de faptul că Maia Sandu a părăsit guvernul. Ei și-au pierdut acțiunile pe scena politică moldovenească. Putin a cîștigat din nou, din păcate. Și trebuie să recupereze măcar o parte din acțiuni. Adică, ei doresc acum să creeze o nouă situație politică. Și acest lucru este posibil numai prin marginalizarea acelor forțe care nu sînt prea binevoitoare cu ea și promovarea celor de dreapta".

Politologul spune că UE înțelege ineficiența Maiei Sandu, dar la etapa actuală, pînă la alegerile prezidențiale nu pot renunța la ea, ei se vor baza pe ea. Iar mai apoi vor trebui să căute pe alte persoane și să le promoveze. "Reiese că UE are deocamdată doar un singur ales – Maia Sandu. Ei își pun mari speranțe în ea, jucînd politic. De aceea trebuie să existe anumite reacții, deoarece astfel ei limitează suveranitatea noastră", consideră Ciurea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load