X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Ciurea: Năstase pînă cînd pierde în fața Maiei Sandu

12 ian. 2020,, 11:15   Politică
4808 3

Contradicțiile dintre acești doi politicieni cresc. Alegerile din raionul Hîncești devin piatra discordiei. Năstase propune să fie nominalizat un singur candidat apolitic din partea blocului. Care va fi reacția Maiei Sandu și va fi ea de acord cu propunerea partenerului?

Expertul Corneliu Curea vine cu un comentariu la această temă, relatează enews.md

„Năstase pierde în continuare în fața Maiei Sandu, poziția lui este mai șubredă. Iar declarația sa este clară – nu vrea să o lase să candideze la alegeri la Hîncești de una singură. Și, prin urmare, o șantajează puțin, propunîndu-i să nominalizeze un singur candidat, apolitic. E ceva firesc în situația în care se află. Doar că propunerea sa nu este prea convenabilă pentru Sandu. Cu toate acestea, cred că aceste forțe politice ar trebui să fie împreună. Cu acest ultimatum, Năstase poate rupe complet relația. Pînă la urmă, Maia Sandu are un caracter dificil, ea și-a trădat deja colegii în cazul demisiei guvernului. La Hîncești există șanse de cîștig pentru ambii. Dar dacă ei nu se vor susține reciproc, nu știu la ce se poate ajunge.

Năstase speră că Sandu nu va merge la o ruptură completă. Ambii speră să se întoarcă în parlament, dar Sandu vrea să o facă singură”, a spus Ciurea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав