Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Ciurea: Acum cea mai mare dilemă o are Maia Sandu

12 mar. 2018,, 11:51   Politică
5419 6

Decizia lui Andrei Năstase de a candida la primăria capitalei o pune în dificultate pe Maia Sandu, consideră analistul politic Corneliu Ciurea, citat de Noi.md.

Analistul a remarcat că cea mai grea decizie urmează să o ia acum Partidul Acțiune și Solidaritate, care, probabil, nu a prevăzut că Năstase își va propune candidatura.

„Constat că în cea mai mare dificultate se află acum PAS-ul și Maia Sandu. Și nu a pus-o în dificultate atît propunerea PD, cît graba lui Năstase de a-și înainta candidatura. În mod normal, candidatul PAS-ului, eventual Maia Sandu, ar fi fost un bun candidat pentru a cîștiga Primăria în cazul în care ar fi fost susținută de toți. Mișcarea hazardată a dlui Năstase o obligă să-și reconsidere comportamentul politic. Consider că și-a luat o pauză de meditație, lansînd acel sondaj online în cadrul partidului. Nu sînt atît de relevante răspunsurile care vor veni la centrală, dar mai curînd Sandu are nevoie de timp pentru ca să precizeze felul în care va reacționa”, a comentat Ciurea în cadrul unei emisiuni la Prime.

În opinia lui, partidele de dreapta riscă să piardă mult dacă vor participa cu mai mulți candidați la alegerile locale.

„În acest context, sigur că mișcarea PD este foarte bună, ea cumva clarifică situația politică - spune că, în cazul unui candidat comun, cu toții vor avea de beneficiat. Cred că, în situația de față, cea mai mare dilemă o are Maia Sandu, dar situația se poate schimba în două-trei zile”, a mai remarcat Corneliu Ciurea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?