COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Cît de necesar este rebranding-ul pentru Platforma DA și ce nu ar trebui să facă PAS. Opinie

22 iul. 17:45   Politică
1431 2

Rebrandingul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (DA) se poate baza doar pe principiul unei critici constructive, dar dure a regimului de la guvernare care se construiește acum, adică a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Această opinie a fost exprimată de către politologul Corneliu Ciurea, în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv" cu Nina Dimoglo, transmite Noi.md.
Potrivit lui, "Platforma DA" oricum va fi rivalul PAS.

"Desigur, Partidul Platforma DA are o șansă de rebranding, de restaurare în primele eșaloane ale puterii, dar pentru aceasta trebuie, după părerea mea, să-și revadă politica față de așa-zișii colegi de pe flancul drept", a spus Corneliu Ciurea.

El a subliniat că, după alegeri, toate partidele de dreapta care nu au intrat în Parlament vor încerca să identifice punctele slabe ale PAS.

"Cu siguranță ei cu toții au șanse. Dar multe vor depinde și de PAS. Dacă fac greșeli, atunci toată lumea va avea șanse. Dreapta va critica PAS pentru greșelile pe care le va face partidul", a subliniat politologul.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽