COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ciobanu: Bătălia pentru APL va fi una „moldovenească”

„Se simte deja că bătălia pentru APL va fi una „moldovenească”, adică, în cele mai dese cazuri, sîntem îndemnați să votăm răul mai mic”. Afirmația vine din partea deputatului Blocului ACUM, Maria Ciobanu, fiind revoltată de acțiunile unor candidați pentru alegerile locale generale, care „folosesc” persoane publice pentru interesul lor.

„Discuția mea de ieri cu un bun cunoscut era gata să se transforme într-o banală ceartă, de aceea m-am grăbit să închid telefonul. Dînsul căuta să mă convingă că în localitatea lui de baștină nu este o altă candidatură mai bună la funcția de primar decît actualul primar pupincurist, care se laudă că i-a folosit pe toți liderii de partide. Pentru actualul primar „folosirea” oamenilor este o calitate, nu un defect”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Mariei Ciobanu, unii candidați la alegerile locale generale au trecut și la intimidări.

„Mai nou, acesta a atenționat-o pe o angajată la Casa de Cultură că va fi destituită din funcție, dacă soțul ei se mai fotografiază cu mine. Nici nu știu ce să gîndesc. Probabil, are nevoie de serviciile unui medic”, s-a întrebat Ciobanu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load