Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cine va conduce grupul de observatori din partea AI a CSI la alegerile prezidențiale din Moldova

21 sep. 2020,, 13:30   Politică
2333 0

Președintele Adunării Naționale a Republicii Azerbaidjan, Adil Alieva, a fost numit în funcția de coordonator al grupului de observatori internaționali din partea Adunării Interparlamentare a CSI care vor participa la monitorizarea alegerilor Președintelui Republicii Moldova.

Această decizie a fost aprobată la solicitarea Parlamentului Republicii Azerbaidjan și în conformitate cu dispoziția președintelui Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, președintelui Consiliului Federației al Adunării Federale a Federației Ruse Valentina Matvienko, relatează Noi.md.

În momentul de față continuă formarea grupului de observatori internaționali din rîndul parlamentarilor din țările participante la Adunarea Interparlamentară a CSI.

Invitația oficială din partea președintelui Comisiei Electorale Centrale a Moldovei Dorin Cimil cu solicitarea privind delegarea observatorilor internaționali din partea Adunării Interparlamentare a CSI la alegerile Președintelui Moldovei a fost recepționată în iunie 2020.

Alegerile Președintelui Republicii Moldova vor avea loc la 1 noiembrie 2020.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?