COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine va conduce grupul de observatori din partea AI a CSI la alegerile prezidențiale din Moldova

Președintele Adunării Naționale a Republicii Azerbaidjan, Adil Alieva, a fost numit în funcția de coordonator al grupului de observatori internaționali din partea Adunării Interparlamentare a CSI care vor participa la monitorizarea alegerilor Președintelui Republicii Moldova.

Această decizie a fost aprobată la solicitarea Parlamentului Republicii Azerbaidjan și în conformitate cu dispoziția președintelui Consiliului Adunării Interparlamentare a CSI, președintelui Consiliului Federației al Adunării Federale a Federației Ruse Valentina Matvienko, relatează Noi.md.

În momentul de față continuă formarea grupului de observatori internaționali din rîndul parlamentarilor din țările participante la Adunarea Interparlamentară a CSI.

Invitația oficială din partea președintelui Comisiei Electorale Centrale a Moldovei Dorin Cimil cu solicitarea privind delegarea observatorilor internaționali din partea Adunării Interparlamentare a CSI la alegerile Președintelui Moldovei a fost recepționată în iunie 2020.

Alegerile Președintelui Republicii Moldova vor avea loc la 1 noiembrie 2020.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load