Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Cine sînt reprezentanții fostului regim care au fugit din Moldova

12 iul. 2019,, 15:29   Politică
7854 0

Moldova poate fi părăsită în două feluri – să pleci și să evadezi. Cetățenii obișnuiți care speră să aibă o viață mai bună în străinătate pleacă.

Evadează politicieni care ies pe pistele de alergare numai de dragul camerelor. Democrații au comis o sumedenie de trăsnăi, trăsnăi de miliarde, de aceea acum au nevoie de abilitățile unei schimbări rapide a țării în ritm alert, scrie kp.ru.

Vlad Plahotniuc:

Unii au spus că a trecut prin Odessa spre Londra, alții susţin că a mers mai întîi la Istanbul și apoi spre Statele Unite.

Ilan Shor: Figaro aici, Figaro acolo


La început, toți au crezut că a rămas, în ciuda faptului că familia – soția, copiii, cîinii și alții - au plecat încă pe 15 iunie.

Totuşi, cineva, chipurile, l-a văzut în Israel, altcineva – la Moscova și așa mai departe.

S-a retras englezeşte şi engleza o vorbeşte acum.

Luptătorul artelor marțiale mixte, ex-deputat al Partidului Democrat din Moldova, Constantin Ţuţu, care a asigurat securitatea lui Plahotniuc, a plecat la Kiev în ziua X. Ulterior ce a fost văzut în Miami la o plimbare cu fiul lui Plahotniuc. Imediat au apărut sugestii că şi cel din urmă ar fi tot acolo şi suferă de climatul din Florida.

Doi membri ai Partidului Democrat din Moldova - fostul șef al Băncii Naționale a Moldovei Dorin Drăguţan și fostul șef al CEC, Iurie Cecan dar şi mîna dreaptă a lui Plahotniuc, Serghei iaraliv - au părăsit țara înainte de „capitularea" definitivă a guvernului democrat.

Potrivit zvonurilor, la 5 iulie, Igor Pîntea, în ziua demisiei din funcția de șef al penitenciarului nr. 13 din Chișinău, a zburat din Moldova spre SUA, la copii.

Printre recenţii evadaţi din Moldova se numără, potrivit zvonurilor, procurorul Adriana Beţişor, și fostul viceministru al Finanțelor, Victor Barbăneagră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?