Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Cine este membrul comisiei, care ar fi trișat în timpul concursului pentru funcţia de Procuror General

6 noi. 2019,, 13:19   Politică
3274 1

Ministrul Justiţiei Olesea Stamate a publicat notele, obţimnute de candidaţii la funcţia de Procuror General.

Aceasta a explicat că "0" pe care îl vedem în tabel înseamnă că membrul comisiei s-a abţinut de la evaluarea candidatului, pentru a evita un potenţial conflict de interese.

Cine este membrul comisiei, care ar fi TRIŞAT în timpul concursului pentru funcţia de Procuror General. Dezvăluiri făcute de Olesea Stamatefacebook//olesea stamate

În tabel lipseşte numele membrilor comisiei, care au refuzat ca datele lor să fie publicate. Este vorba despre Raisa Botezatu și Petru Bobu.

Judecînd prin metoda excluderii, constatăm că Raisa Botezatu nu l-a evaluat pe Gribincea Vladislav pentru a exclude conflictul de interese. Botezatu este membru al Centrului de Resurse Juridice, iar acest conflict a fost notat în procesul verbal al comisiei.


Respectiv, membrul comisiei cu cifra "6" este Petru Bobu, înaintat de preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi. În cadrul conferinţei de presă, Stamate a declarat că anume examinatorul cu numărul "6" este cel care "a apreciat în mod vădit disproporționat unii candidați, în raport cu aprecierea oferită de ceilalți membri ai comisiei."

Petru Bobu deocamdată nu a comentat acuzaţiile.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?