X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cine este cel mai popular ministru de pe Facebook al Guvernului Filip

23 aug. 2018,, 08:00   Politică
6026 1

Rețele de socializare, în special rețeaua Facebook, au devenit un instrument bun de promovare și de informare.

În context, portalul Tribuna a realizat un material în care vă propune să vedeți cum stau miniștrii din Guvernul Filip la capitolul pagini pe această rețea de socializare, dar și cîte persoane apreciază paginile lor.

Cea mai apreciată pagină este a vicepremierului pentru integrare europeană, Iurie Leancă, care a adunat 47 941 de like-uri. De menționat că Leancă a ocupat anterior fotoliul de premier și, cel mai probabil, și-a păstrat pagina veche de Facebook.

El este urmat de premierul Pavel Filip, a cărui pagină a fost apreciată de 28 103 persoane.

Totodată, pagina ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, este apreciată de 8 213 persoane, a ministrului Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan – de 6 767 de persoane, a ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc – de 5 177 de persoane, a ministrului Finanțelor, Octavian Armașu – de 3 102 persoane, a ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi – de 2 325 de persoane, a ministrului Apărării, Eugen Sturza – de 2 315 persoane, iar a ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari – de 2135 de persoane.


Sub 2 mii de persoane apreciază pagina ministrului Justiției, Victoria Iftodi – 1 587 de persoane și pe cea a ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici – 1 171 de persoane.

Cele mai puține persoane apreciază pagina vicepremierului pentru Reintegrare, Cristina Lesnic – 228 de persoane.

Precizăm că Pavel Filip, Iurie Leancă și Chiril Gaburici dețin insigna – bifa albastră pe facebook, ceea ce reprezintă că este o pagină verificată și că Faceboook-ul a confirmat că este o pagină autentică pentru această persoană publică.

De menționat că noua componență a Guvernul Filip, după reforma administrației publice centrale, și-a început activitatea la începutul anului 2018.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?