TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine din PDM își permitea să se certe cu Plahotniuc? Răspunde Diacov (VIDEO)

Cine din PDM își permitea să se certe cu Plahotniuc? Răspunde Diacov (VIDEO)

Diferite partide politice adoptă hotărîri principiale în mod diferit. Cred că nu este un secret faptul că în PDM acest lucru a fost dificil. Puțini care îndrăzneau să se opună liderului de atunci.

Acest lucru a fost declarat în cadrul emisiunii „Glavnoe” cu Lilia Burachovschi de pe postul de televiziune TVC 21 de către Dumitru Diacov, președinte al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova, transmite enews.md


- Ați fost președintele de onoare, ați văzut ce se întîmplă și cum acest lucru este perceput în societate. Care este responsabilitatea Dvs. personală în această situație?

„Nu voi nega. În partide, în care se iau decizii fundamentale majore, desigur, toată lumea este responsabilă. Deși în diferite partide politice hotărîrile se adoptă în mod diferit. Cred că nu este un secret pentru Dvs. că în PDM acest lucru a fost dificil. Deși îmi este incomod să vorbesc despre asta, partidul știe că eu am fost unul dintre cei puțini care și-au permis să se certe cu liderul nostru de atunci. Mai mult, să se certe într-o situație dificilă”, a declarat Diacov.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load