X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cînd va fi dat în exploatare sediul Președinției Republicii Moldova (FOTO)

10 mai. 2018,, 15:30   Politică
3876 0

Darea în exploatare a sediului Președinției Republicii Moldova este preconizată pentru data de 27 august, informează Noi.md.

Anunţul a fost făcut de şeful statului, Igor Dodon, care a mers la faţa locului pentru a se asigura că lucrările de repraţie ale edificiului merg conform planului.

„Lucrările decurg conform graficului stabilit, iar darea în exploatare a sediului renovat este preconizată pentru data de 27 august – Ziua Independenței Republicii Moldova. Totodată, la inițiativa mea, în fața Președinției va fi amenajat un scuar al domnitorilor Moldovei, care va fi inaugurat în anul curent - Anul lui Ștefan cel Mare și Sfînt", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele ţării promite că, odată ce clădirea "se va schimba la faţă", în fiecare săptămînă va fi organizată ziua ușilor deschise la Preşedinţie.

„Anume în această clădire a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din istoria Republicii Moldova – semnarea Declarației de Independență a Republicii Moldova. În acest context, anunț că, săptămînal, vom organiza ziua ușilor deschise în sediul renovat al instituției prezidențiale”, a menționat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?