Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cînd va fi anunțată decizia instanței privind arestul preventiv în cazul lui Dodon

20 iul. 2022,, 12:57   Politică
3079 0

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că decizia magistraților privind prelungirea măsurii preventive de arest la domiciliu va fi anunțată joi, 21 iulie.

Potrivit lui Dodon, procurorii insistă că acesta să primească interdicția de a comunica cu presa, deoarece critică guvernarea, transmite tv8.md.

După ședința de judecată care a durat mai de două ore, Dodon dă asigurări că indiferent dacă îi va fi interzisă sau nu comunicarea cu presa, acesta va continua să își exprime poziția și să critice guvernarea.

„Decizia încă nu a fost, din cîte am înțeles va fi mîine dimineață. Au venit procurorii cu unele argumente, cel puțin pentru mine nu a fost nimic suplimentar care ar argumenta necesitatea prelungirii arestului la domiciliu. Cu atît mai mult, nu sunt argumente ca să-mi fie interzisă discuția cu presa. Eu din ceea ce am observat astăzi, din discuțiile care au durat două ore și ceva i-au deranjat foarte mult interviurile pe care le-am dat în ultimele săptămîni. Asta a fost deranjul pentru că imediat după ce au fost aceste interviuri imediat a început să ceară interzicerea de a discuta cu dumneavoastră.

Daca o să încerce să-mi interzică eu am să discut oricum cu voi, de aceea nu are nicio logică încercarea de a-mi interzice să discut cu dumneavoastră. Îi deranjează pe cei de la conducerea țării, o deranjează pe regina care se bucură că îi spune Maia Sandu, merge prin teritoriu primește critici și probabil asta o deranjează. Eu o să critic, o să îmi exprim poziția și cetățenii să fie siguri că eu o să fiu alături de voi, indiferent de inferările de a-mi închide gura”, a declarat Igor Dodon.


Întrebat dacă este adevărat că cineva din rudele acestuia au plecat peste hotare, Dodon a declarat că are foarte multe rude, însă în ultima lună „nimeni nu a plecat din țară. Vă asigur că nimeni din rudele mele nu se vor ascunde”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?