Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cînd se va face bine deputatul Oazu Nantoi

28 iul. 2021,, 07:24   Politică
3631 4

Deputatul PAS Oazu Nantoi este internat cu o fractură la coloană în secția de microchirurgie a Institutului de Medicină Urgentă, după accidentul suferit în Bulgaria, în timpul unui salt cu parașuta. Acesta poartă un corset special și se poate deplasa pe distanțe scurte.

Potrivit, președintelui Federației de Parașutism, pentru recuperare, parlamentarul va avea nevoie de cel puțin o lună, timp în care va sta la pat.

Președintele Federației de Parașutism din Moldova ne-a spus că l-a vizitat, luni dimineața, pe deputatul PAS Oazu Nantoi, care este internat în secția de microchirurgie a Institutului de Medicină Urgentă.

Serghei Zincenco, președintele Federației de Parașutism din Moldova: „În timpul saltului cu parașuta, sportivul Oazu Nantoi a nimerit într-o turbulență. Aceasta s-a produs de la înălțimea de șapte metri și pînă la aterizare. El a sărit de la o înălțime de 1000 de metri. La spital au constatat că este fracturată coloana vertebrală”.

Serghei Zincenco ne-a mai spus că deputatul poartă un corset special și că se poate deplasa fără ajutor pe distanțe scurte. Totuși, el va trebui să stea la pat timp de aproximativ 21 de zile, atît cît va dura recuperarea.


Reprezentanții Spitalului de Urgență nu ne-au răspuns la telefon, pentru a ne spune care este acum starea de sănătate a alesului PAS.

Competiția de salt cu parașuta, la care a participat Oazu Nantoi, în vîrstă de 73 de ani, s-a desfășurat în 25 iulie, în Bulgaria, în cadrul Cupei Europei de Est.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?