X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cînd ar putea fi numit un nou Cabinet de Miniștri. Opinie

19 sep. 2022,, 10:45   Politică
2906 0

Guvernul Gavrilița va trece de această iarnă, iar în primăvara anului viitor ar putea fi numit un nou Cabinet de miniștri

Această opinie a fost exprimată de fostul prim-ministru Ion Chicu, în cadrul emisiunii "Tema” cu Liudmila Belcenkova", subliniind că Maia Sandu ar putea demite guvernul Gavrilița în februarie-martie anul viitor, relatează a-tv.md.

În opinia sa, decizia de demitere a Cabinetului de Miniștri al Nataliei Gavrilița va fi luată numai din considerente politice doar pentru "unicul activ de rating al acestui partid - președintele".

"Din punct de vedere logic, acum nu are sens să demită acest guvern, pentru că în această perioadă de iarnă, care a fost deja compromisă de actuala guvernare, acea nouă echipă guvernamentală nu va putea face nimic. În consecință, lovitura va trebui să fie din nou pe singurul atu pe care îl are acest partid, adică pe Maia Sandu. Și, respectiv, ea nu va putea schimba din nou guvernul în martie sau februarie. De aceea, ea va încerca să pună toate opiniile negative și toate deciziile nepopulare pe seama acestui guvern defect, iar apoi în februarie sau martie va ieși și va spune că aceștia nu s-au descurcat, războiul și contextul internațional. Dar iată noua echipă...", a spus fostul șef al Guvernului.

Potrivit lui Ion Chicu, dacă autoritățile s-ar gîndi cu adevărat la oameni și la interesele lor, ar demite acest cabinet de miniștri, înlocuindu-l cu mai mulți oameni profesioniști.


"Dacă s-ar gîndi la țară, cu siguranță ar schimba guvernul, ar găsi oameni din afară, pentru că în acest partid nu există oameni. I-am văzut deja pe cei mai buni pe parcursul a 13 luni. De-ar găsi oameni care măcar să organizeze munca și să dea țării șansa cel puțin să supraviețuiască și să treacă e această perioadă de iarnă", a rezumat Ion Chicu.

8
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?