X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Cînd ar putea avea loc întîlnirea reprezentanților politici ai Chișinăului și Tiraspolului

30 ian. 12:45   Politică
2021 0

Următoarea întrevedere a reprezentanților politici de la Chișinău și Tiraspol ar putea avea loc la mijlocul lunii februarie.

Deapre acest lucru a anunțat jurnaliștilor Ministrul Afacerilor Externe al autoproclamatei RMN, Vitalii Ignatiev.

"Întâlnirea trebuie să aibă loc pe teritoriul Transnistriei. Am invitat deja partea moldovenească. Chiar de două ori. Sper că în viitorul apropiat voi primi o confirmare din partea Chișinăului. Coordonăm data. Probabil va fi pe 17 februarie. Eu consider că, cu cît mai repede, cu atît mai bine. Mai devreme Chișinău nu reușește", a spus Vitalii Ignatiev.

Potrivit acestuia, este necesară și intensificarea activității grupurilor de experți de profil, care încă nu s-au adunat complet anul acesta.

Ultima întîlnire a reprezentanților politici ai Chișinăului și Tiraspolului a avut loc pe 2 decembrie anul trecut la Chișinău.


După cum a declarat anterior vicepremierul Republicii Moldova pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, în cadrul unei întrevederi cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, conducerea Republicii Moldova intenționează să soluționeze problema transnistreană exclusiv pașnic, în baza respectării suveranității și integrității teritoriale a republicii.

11
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?