Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chirtoacă insistă: Sandu și Năstase nu vor reuși pe cont propriu

14 sep. 2018,, 07:31   Politică
3816 3

Se pare că fostul primar al capitalei și acuzat de trafic de influiență, Dorin Chirtoacă, continuă să-i cheme la unitate pe lideri PPDA și PAS.

Dînsul susține că, Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor reuși pe cont propriu să lupte cu guvernarea actuala. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

„În momd normal, n-ar trebui să existe mai mult de un candidat într-o circumscripție din partea proeuropenilor. Eu sînt gata să merg la filtru. Dar îi chem și pe ei. Nimeni nu-i venit din grădina Eden sau din cer ca un înger. Filtru este necesar. Dar nu e o chestiune colegială. În momentul în care nu ai anvergura necesară să dai jos regimul de guvernate poți încă patru ani să strigi.

“S-a văzut în ultimele luni că nu se descurcă de unii singuri. Maia Sandu și Andrei Năstase nu vor reuși pe cont propriu” a spus el

UNIMEDIA amintește că, acum două luni, Chirtoacă, se arăta supărat pe faptul că liderii PAS și PDA nu vor să discute cu el, mai mult, în timpul protestelor, cei doi ar fi refuzat să-i ofere microfonul pentru a ține un discurs în fața protestatarilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?