Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Chirtoacă, despre pantalonii săi și sacoul de 50 de euro (VIDEO)

22 sep. 2020,, 19:45   Politică
5226 7

Candidatul la alegerile prezidențiale din partea Mișcării Politice Unirea, Dorin Chirtoacă, spune că trăiește modest, doar din salariul pe care îl primește pentru conducerea formațiunii.

Politicianul mai afirmă că nu cheltuie bani nici pe îmbrăcăminte. O pereche de pantaloni, care acum câțiva ani i s-au rupt - i-a cusut, iar un sacou, pe care l-a cumpărat cu 50 de euro, îl poartă deja de zece ani, scrie agora.md

„Ultima oară am cumpărat salam „Doktorskaia”, chefir, pâine și cașcaval. Haina asta am cumpărat-o zece ani în urmă cu 50 de euro. Iar pantalonii au o cusătură pentru că i-am rupt întâmplător, atunci când am spus în 2013 că se fură Banca de Economii și Aeroportul, dar pentru că sînt buni i-am cusut și merg cu ei mai departe până nu o să se rupă de tot”, a declarat Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă spune că face singur reparație la el acasă când este cazul pentru a nu cheltui prea mulți bani.

„Lucrez fizic foarte mult, în grădină sap, repațaie fac acasă”, a mai menționat Dorin Chirtoacă.


Amintim că, luni 21 septembrie, politicianul a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că cheltuie lunar doar două - trei mii de lei. Acesta având un salariul în calitate de lider al Partidului Liberal de la 10 - 15 mii de lei anual.

„Întotdeauna am cheltuit puțin. Pentru strictul necesar – mâncare. Haine am destule, n-am mai cumpărat demult. Până nu rup hainele nu iau altele. Serviciile comunale întotdeauna au fost mici. Mașina am cumpărat-o înainte de a fi la Primărie. Circul cu ea până astăzi, îmi place. E vorba de un BMW 318”, a declarat Dorin Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?