Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chirtoacă a decis să mizeze pe ultranaționaliștii

4 sep. 2018,, 15:10   Politică
3683 7

Controversatul ex-primar al municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă a decis să mizeze la viitoarele alegeri parlamentare pe ultranaționaliștii.

Politicianul a comunicat că Partidul Liberal va merge la alegeri cu un program care prevede unirea celor două țări. Chirtoacă a explicat că el personal elaborează proiectul intitulat „Unirea”.

Potrivit lui, se presupune că programul de partid va fi adoptat în cadrul Congresului Partidului Liberal preconizat pentru 1 decembrie. Fostul primar general al municipiului Chișinău nu a infirmat zvonurile privind intenția sa de a deveni președintele Partidului.

„Acum, personal, lucrez la un program cu privire la cum să fie construită Unirea, care să aibă ca scop fundamental Unirea cu România. Atunci cînd voi finaliza lucrul asupra acestui proiect și program de guvernare intitulat „Unirea” – voi apărea cu acest proiect în fața colegilor mei și atunci voi avea răspunsul la întrebarea cu președinția”, a comunicat Dorin Chirtoacă.

Deocamdată Chirtoacă are probleme serioase. Judecătoria sectorului Buiucani din capitală a prelungit cu 60 de zile controlul judiciar asupra lui. Politicianul nu are dreptul să părăsească Chișinăul pe parcursul viitoarelor două luni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?