X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Chirtoacă a anunțat pe ce circumscripție va candida la alegeri

30 dec. 2018,, 11:00   Politică
5836 4

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, intenționează să candideze pe circumscripția nr. 32, anunțul a fost făcut chiar de fostul primar al capitalei pe pagina sa de facebook.

„În timp ce vor acumula semnături pe listele de subscripție, voluntarii PL vor verifica (inclusiv prin sondaje) în localitățile din cadrul circumscripțieipână pe 24 ianurie (sau care fi ultima zi de înregistrare laCEC), preferințele alegătorilor pentru candidați. În cazul în care, majoritatea covârșitoare va susține un candidat al opoziției pro-europene, atunci nu mă voi înregistra și voi susține acel candidat. În cazul în care seva confirma susținerea din ultimii 10 ani pentru subsemnatul, voi depune dosarul, în ultima zi de înregistrare, și voi participa la alegeri pe aceastăcircumsriptie”, a scris Chirtoacă.

Liberalul își motivează decizia prin faptul că aici este localitatea de baștină a familiei și tot aici locuiesc înprezent - la Colonița.

” După cum se vede, competiția pentru „meritocrație" în ACUM, la care nu am fost admis, pentru că aș fi „întârziat", trebuia să fie cu domnul Popșoi, care a insinuat recent urât la adresa domnului Chirinciuc că ar fi „amator de mămăligă și peste"”, a mai scris acesta în postare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?