X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chicu va participa la Summitul UEE

16 iul. 2020,, 14:30   Politică
2648 1

Premierul Ion Chicu va participa la Summitul șefilor de guverne ale statelor membre a Uniunii Economice Euroasiatice, care are pe agendă mai multe subiecte de ordin economic.

Evenimentul se desfășoară în orașul Minsk din Republica Belarus. Țara noastră participă la acest Summit în calitate de observator.

„Pe parcursul săptămînii am avut mai multe activități și întrevederi cu partenerii noștri occidentali. Acum, mergem spre Est, pentru a asigura posibilitate producătorilor moldoveni să-și vîndă produsele pe piețele răsăritene. Politica externă echilibrată este abordarea noastră fermă! Avem planificate și cîteva întrevederi bilaterale cu prim-miniștrii participanți la eveniment. Și aici pe agendă - cooperarea economică. Voi prezenta omologilor proiectul dezvoltării acelor 16 platforme industriale în raioanele țării, or în cadrul întrevederilor precedente, mai mulți dintre ei menționau despre interesul businessului (din țările lor) de a investi în industria Moldovei. Pentru a avea acces pe piețele din vest”, a scris Chicu pe Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?