Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Chicu trimite miniștrii să discute cu Slusari

9 dec. 2020,, 16:32   Politică
4816 5

„Faceți apel la rațiunea corsarului sur care și-a adus acum flota de tractoare în PMAN să vină cu amendamente și vom discuta”. Acesta este mesajul transmis de premierul Ion Chicu vicepreședintelui de Parlament Alexandru Slusari, prin intermediul miniștrilor.

Adresarea vine în contextul protestului din Piața Marii Adunări Naționale unde agricultorii au aliniat zeci de tractoare în semn de protest, scrie agora.md.

„Rog miniștrii Serghei Pușcuța și Ion Perju, cumva faceți apel la rațiunea corsarului sur care și-a adus acum flota de tractoare în PMAN. Acestea tractoare sînt procurate pe banii poporului, în mare parte din subvenții. Și cineva în cel mai iresponsabil mod își bate joc în primul rînd de agricultori care au muncit tot anul. Acum îi folosește în scopuri politice.

Spuneți-i acestui vicepreședinte de Parlament să vină cu amendamente și vom discuta. Să arate că-i pasă de acești agricultori, dar nu i-a adus în piață ca să-i sacrifice frigului și pandemiei”, a spus premierul Ion Chicu la sfîrșitul ședinței Guvernului din 9 noiembrie.

Menționăm că, așa cum au anunțat, agricultorii au înaintat, de la periferia capitalei, spre centru – în Piața Marii Adunări Naționale. Aici au început să fie aduse mai multe tractoare. Întreaga acțiune este monitorizată de polițiști. Potrivit organizatorilor manifestației, în PMAN vor fi expuse în jur de 150 de tractoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?