COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu și Năstase urmau să aibă astăzi o întîlnire „între patru ochi”

Chicu și Năstase urmau să aibă astăzi o întîlnire „între patru ochi”

Liderul Platformei DA spune că prim-ministrul Ion Chicu a anulat o întrevedere stabilită din timp pentru astăzi doar din motiv că Andrei Năstase s-a prezentat la Guvern, fiind însoțit de doi deputați ai formațiunii.

Năstase a mers la guvern însoțit de deputații formațiunii, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Parlamentului, și Dinu Plîngău, secretarul fracțiunii.

Politicianul spune că a vrut să-l informeze pe prim-ministru despre datele referitor la situația alarmantă a spitalelor regionale, precum și să propună soluții la problemele cu care se confruntă sistemul medical.


Solicitat de Unimedia, consilierul prim-ministrului, Vitalie Dragancea, a confirmat că pe agenda șefului Executivului a fost o întrevedere cu Andrei Năstase și „nu cu mulți alți doritori de a participa la aceasta”.

„Din păcate, domnul Năstase este setat mai mult pe propriile emoții decît pe agenda deja setată. Daca este să vorbim despre respectarea unor înțelegeri, atunci nerespectarea vine anume din partea domnului Năstase, care a acceptat inițial întrevederea între patru ochi cu premierul”, a spus Dragancea.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load