Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Chicu răspunde acuzațiilor lansate de Grosu

13 noi. 2019,, 10:36   Politică
4306 2

Fostul ministru al Finanțelor, Ion Chicu, nu neagă faptul că ar putea fi un eventual candidat la funcția de prim-ministru. Acesta spune că „o să vadă cum vor evolua lucrurile”, a declarat Chicu pentru unimedia.info.

Potrivit acestuia, este prematur să discutăm asemenea scenarii la momentul dat. În același timp, Ion Chicu a venit și cu o reacție la declarațiile lui Igor Grosu, care a afirmat că anume pe Ion Chicu, „Igor Dodon îl va îmbrăca într-o haină de tehnocrat și îl va propune la funcția de premier”.

Consilierul lui Dodon a spus că cei din PAS sînt supărați și nu trebuiesc luate în serios declarațiile acestora. „Cum să comentez afirmațiile reprezentanților PAS, cărora oricine le este vinovat pentru situația în care au nimerit, numai nu ei. Sunt supărați acum și nu cred că trebuie să le luăm în serios afirmațiile. Eu nu am fost membru de partid nici în una dintre structurile care de-a rîndul anilor au guvernat - nici PCRM, nici PDM, nici altul. Eu cred că PAS are nevoie de o pauză pentru a-și reconsidera pozițiile și comportamentul, ca ulterior să revină în serviciul societății. Repet, ei sînt acum supărați și nu trebuie de luat în serios declarațiile lor”, a mai precizat Ion Chicu pentru unimedia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?