X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Chicu: Nu vom permite pătrunderea organizatorilor revoluțiilor de catifea în țară (VIDEO)

24 oct. 2020,, 15:25   Politică
13593 15

„Ne vom asigura ca organizatorii revoluțiilor de catifea să nu pătrundă în Moldova în ajunul alegerilor prezidențiale. Structurile de stat vor opri astfel de „oaspeți” neinvitați”, care vin de obicei în țară cu o lună și jumătate înainte de alegeri pentru a organiza revolte, dar multe vor depinde de înțelepciunea și responsabilitatea tuturor cetățenilor și politicienilor din opoziție.

Această declarație a fost făcută de Prim-ministrul Moldovei, Ion Chicu, în cadrul unei emisiuni TV, relatează Noi.md.

„Aceste acțiuni afectează țara foarte mult, ne putem aminti de recenta poveste - 7 aprilie 2009. Atunci a avut loc distrugerea țării ... Cu ce am plătit în următorii zece ani? Am plătit cu pierderea Aeroportului, am plătit cu miliardul, care a fost furat de pretinsele forțe pro-europene. De atunci, nimeni nu a fost pedepsit și așa mai departe. Adică nu cred că în 2009 în țara noastră s-a întîmplat ceva bun. Prin urmare, aspir la înțelepciunea populației, a oamenilor, la responsabilitatea, inclusiv a celor politicieni care vor acum să întoarcă acea instabilitate”, a spus Ion Chicu.

Premierul a considerat extrem de important ca toată lumea să aibă încredere că alegerile prezidențiale din Moldova din noiembrie vor fi democratice, libere, în conformitate cu standardele europene și internaționale.

„Vom invita toți observatorii posibili și imposibili să ne asigurăm de acest lucru. Înțelegem că acest lucru ar trebui să fie așa și așa va fi... Desigur, structurile publice vor opri „oaspeții neinvitați” care vin de obicei aici cu o lună și jumătate înainte pentru că sînt autorii acestor revoluții de culoare ... Acesta este meseria lor ... Vom suprima acest lucru, dar toată lumea trebuie să înțeleagă că acest lucru depinde de fiecare cetățean, de înțelepciunea și responsabilitatea fiecăruia”, a subliniat șeful Guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?