X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Chicu: Ne propunem ca bugetul anului 2020 să fie un buget al investițiilor

27 noi. 2019,, 14:29   Politică
3354 0

Angajații de la Ministerul Finanțelor au muncit și nopțile la legea bugetului de stat pentru anul 2020. Asta a declarat prim-ministrul Ion Chicu, care a spus că duminică noaptea i-a vizitat pentru a-i încuraja. Proiectul de lege urmează a fi aprobat astăzi, 27 noiembrie, de Cabinetul de miniștri, scrie noi.md cu referire la agora.md.

„Avem o ședință deosebită, cu o agendă foarte încărcată. De deciziile de azi depinde cum vor evolua lucrurile, viața socială și economică în RM pe parcursul anului viitor și nu numai. Ne propunem ca bugetul anului 2020 să fie un buget al investițiilor și implicit al creării locurilor de muncă și al sporirii bunăstării oamenilor. Deciziile pe care le vom aproba vizează oameni reali, destine, agenți economici”, a declarat Ion Chicu în debutul ședinței Guvernului.

„A fost efectuată o muncă enormă, dincolo de calculele minuțioase și prognoze macrofinanciare, colegii au depus un efort enorm pentru a avea azi pe masă aceste proiecte. Duminică noaptea am fost la Ministerul Finanțelor ca să încurajez colegii care munceau fără repaus. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au muncit și au elaborat aceste proiecte. Mulțumesc partenerilor noștri din domeniul social care în termen restrîns s-au expus. Este vorba de Sindicate, Patronate”, a adăugat premierul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?