X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chicu îi reproșează Guvernului că raportează acte oficiale pe care nu le-a aprobat

19 ian. 2022,, 12:45   Politică
5670 17

Fostul premier Ion Chicu afirmă că în Raportul de 100 de zile de activitate a Guvernului Gavrilița au fost incluse acțiuni care de fapt nu fost îndeplinite.

Chicu susține că este vorba despre programele de susținere a antreprenorilor, care ar figura doar „pe hîrtie”. Fostul șef de Guvern i-a reproșat actualei guvernări că raportează acte oficiale pe care în realitatea nu le-a aprobat. Nemulțumiri în acest sens au fost exprimate și de reprezentanții businessul mic și mijlociu, direct vizați de aceste programe.

"Mai mulți antreprenori din businessul mic și mijlociu ne solicită suportul în identificarea actelor normative "aprobate" de guvern încă în primele 100 de zile de mandat. În special, este vorba de Programele de susținere a antreprenorilor, raportate ca aprobate la acțiunile nr. 42,43,44 și 46 din Raportul de 100 de zile de activitate a guvernului actual.

Jurnaliștii care vor găsi aceste documente vor primi o recompensă frumoasă din partea celor care le caută. În competiție poate participa și verișoara Maiei Sandu, șefa pe comunicare a guvernului.

Au trecut deja două luni de cînd au inclus în Raportul trimfalist aceste acțiuni, fără ca să fie îndeplinite. Dar, nici azi aceste documente încă nu sînt aprobate. Presupun, că nici nu există.


D-na Prim-ministru, Natalia, ce se întîmplă? Chiar la așa nivel de degradare vreți să aduceți guvernul țării? Să raportați acte oficiale, pe care nu le-ați aprobat?", a scris Chicu pe rețelele de socializare.

9
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?