X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chicu îi recomandă ex-ministrului Sănătății să lase speculațiile și să-și ajute colegii

23 noi. 2020,, 10:56   Politică
4386 2

Premierul Ion Chicu a făcut un îndemn către unii foști guvernanți să lase la o parte speculațiile și să-și unească eforturile în combaterea pandemiei.

Șeful Guvernului s-a adresat către fostul ministru al Sănătății din Guvernul Sandu, în loc să comenteze pe Facebook, mai bine să-și demonstreze cunoștințele profesionale în practică și să-și ajute colegii în lupta cu virusul nemilos, transmite moldova24.info.

„Recomand acestei doamne să meargă la colegii săi din spitale, să-i întrebe care este situația. Poate le dă o mînă de ajutor. Ceea ce fac ei acum, denigrînd Republica Moldova, nu le face față. Mergeți în țările europene, poate și în țara vecină, să vedeți care este situația. Aici nu trebuie de mers la confruntări și speculații, dar fiecare care poate, mai ales că statul a învățat-o și pe ea medicina, dacă ea poate să meargă să ajute medicii”, a declarat Chicu.

Potrivit premierului, sănătatea „nu este domeniul în care politica să-și arate mizeria care o are la nivel de ADN”.

Ion Chicu a venit cu un apel și către cetățeni să fie precauți și să respecte regulile instituite de Comisiile teritoriale extraordinare de sănătate publică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?