COVID-19 în MOLDOVA

Chicu îi răspunde Ruxandei Glavan, după ce aceasta a lansat informații false

Chicu îi răspunde Ruxandei Glavan, după ce aceasta a lansat informații false

Dacă fostul ministru al Sănătății, Ruxanda Glavan, asigura transparență în achizițiile publice, atunci ea avea să fie eroina livrărilor către Ministerul Sănătății.

Declarația a fost făcută de premierul Ion Chicu în contextul unor informații lansate de Glavan precum că Guvernul ar fi anulat achiziția unui lot de 100 de mii de teste de diagnosticare a infecției COVID-19, scrie stiridinmoldova.md.

”Guvernul actual a venit cu propunerea de a transparentiza toate achizițiile în contextul COVID și sînt sigur dacă erau aceste proceduri și cu cîțiva ani în urmă fosta ministră a Sănătății care astăzi este foarte vocală avea să fie eroina livrărilor către Ministerul Sănătății”, a declarat Chicu în această seară la ședința Guvernului.


Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a calificat informațiile lansate de deputatul din grupul Candu drept unele false și a declarat că ministerul a lansat procedura de achiziții publice a unui lot de 100 de mii de teste de diagnosticare a infecției COVID-19.

Potrivit datelor prezentate de Dumbrăveanu, în prezent în stocurile ANSP sînt 70 de mii de teste pentru diagnosticarea infecției COVID-19.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load