X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chicu: Guvernul Gavrilița va pica la primăvară

1 dec. 2021,, 10:14   Politică
8314 3

Fostul Prim-ministru al Republicii Moldova și actualul lider al Partidului Dezvoltării și Consolidării (PDCM), Ion Chicu, este de părerea că întreg Guvernul PAS este unul eșuat și că ar merita o nota satisfăcătoare pentru cele aproape 4 luni de mandat. Mai mult, acesta consideră că la primăvară va pica Guvernul condus de Natalia Gavrilița pentru că astfel Președintele Maia Sandu va dori să se distanțeze de greșelile actualului executiv, transmite noi.md cu referire la sinteza.

„Din cîte putem înțelege, o să-l dea tot ei afară pentru că așteaptă iarna ca ăștia să primească deja în ceafă, tot negativul acumulat pe parcursul iernii și probabil în primăvară o să vină cu remanieri. De aceea, aprecierea activității este una negativă, nu au susținut acest examen, respectiv toți au eșuat”, a menționat Ion Chicu.

La fel, Chicu consideră că orice ieșire în spațiul public a Miniștrilor din Guvernul PAS se rezultă la efectuare unei gafe peste gafe, iar Președintele Maia Sandu va face tot posibilul pentru a se îndepărta de eșecurile executivului.

„Nu eu i-aș alunga, o să se alunge ei singuri. Maia Sandu se va strădui să se îndepărteze de eșecurile care sînt. Ieri la Edineț spune că dumneaei nu cunoaște nimic de un subiect pe care toată societatea îl discută de o lună despre majorarea salariului ei și al deputaților. Legea asta, apropo, e Legea bugetului pentru 2022 – cel mai important document economic și politic al țării. Doamna Președinte nu știe despre aceasta. E clar că este o încercare de a se disocia cum a mai făcut-o și cu alte ocazii”, a mai spus Chicu.

La final, Chicu a ținut să precizeze că în urma acțiunilor eșuate ale Guvernării, Maia Sandu va fi gata să jertfească și sacrifice executivul, însă nu cunoaște dacă aceasta va fi gata să-și sacrifice și verișoarele.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?