Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chicu era atunci cu noi, dar nu a aruncat curcani. Sîrbu, despre mitingul PDM la Preşedinţie

24 noi. 2019,, 11:16   Politică
5104 1

În ceea ce privește votul pentru actualul Guvern, nimeni nu a influențat PDM din afară. Le-am dat carte-blanche și sperăm cu adevărat că vor avea succes.

Dar dacă vor exista greșeli grave, atunci vor avea de dat socoteală.

Declaraţia îi aparţine lui Sergiu Sîrbu, deputat PDM, şi a fost făcută de acesta în cadrul unei emisiuni, transmite enews.md.

- Fostul guvern Maia Sandu, dumneavoastră și PDM-ul dvs. îl numeaţi nu altfel decît guvernul alianței Kozak. Tot mai credeţi așa?
- Da. Însuși Dmitri Kozak a recunoscut personal că, la recomandarea sa, a fost formată acea alianță.
- Anterior, aţi vorbit despre aceasta cu o conotație negativă.
- Desigur. Deoarece orice influență externă este inacceptabilă într-un stat suveran. În ceea ce privește votul pentru acest Guvern, nimeni nu a influențat PDM din afară. Le-am dat carte-blanche și sperăm cu adevărat că vor avea succes.

Ion Chicu a fost alături de noi și la mitingul din 9 iunie, iar acum am votat pentru Guvernul său, pentru că îi știm pe mulți drept profesioniști, cu care am lucrat. Și nu puteam lăsa Moldova fără un Guvern în ajunul perioadei de iarnă.


În primul rînd, nu ne gîndeam la noi înșine, ci la stabilitatea politică. Dar dacă vor exista greșeli grave, atunci vor avea de dat socoteală", a dat asigurări Sîrbu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?