X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Chicu, despre scenariul demiterii Guvernului prin moțiune de cenzură

27 noi. 2019,, 10:19   Politică
3603 0

„Orice lucru se poate întîmpla pe plan politic”. Astfel a răspuns premierul Ion Chicu, fiind întrebat într-un interviu pentru europalibera.org, despre o eventuală moțiune de cenzură înaintată de PD.

Ion Chicu a spus că, ei analizează lucrurile din ipoteza că în Parlament sînt 101 oameni conștienți, care sînt responsabili.

„Orice lucru se poate întîmpla pe plan politic, noi reieșim din ipoteza că în parlament avem 101 oameni conștienți, care sînt responsabili, știu ce trebuie de făcut și sînt convins că atunci cînd vor vedea guvernul pentru care au votat, i-au acordat votul de încredere, vor vedea că guvernul acționează așa cum a promis de la tribună, vor avea o opinie. În cazul cînd văd că este altfel, vor avea altă opinie. Noi nu ne gîndim acum la faptul că ar putea cineva să ne demită, să facă coaliții electorale; dacă te gîndești doar la aceasta, înseamnă că degeaba ai mai intrat în birourile celea…”, a răspuns Chicu, citat de tribuna.md.

Totodată, Ion Chicu a fost întrebat și de ce sînt atîtea reproșuri – că e Guvernul lui Igor Dodon, că e Guvernul Partidului Socialiștilor, că e Guvernul nu știu cui.

„Eu cred că avea să vă mire dacă nu aveau să fie aceste reproșuri. Noi sîntem într-un spațiu politic foarte agitat, bineînțeles că fiecare își exprimă părerea și asta e bine cînd cetățenii se pronunță. Că ne cataloghează că sîntem ai acelui sau ai celuilalt – judecați-ne după fapte. sîntem imuni la declarații, la învinuiri, etichetări, nu avem cînd le atrage atenție, avem o agendă destul de încărcată și chiar să dorim foarte mult să ne focusăm pe declarații în spațiul public, nu avem timp”, a mai spus Chicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?