COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu, despre integrarea europeană: "Mai puțin PR, mai puține întrevederi frățești.."

Chicu, despre integrarea europeană: "Mai puțin PR, mai puține întrevederi frățești.."

Calea Moldovei este integrarea europeană, însă politicienii trebuie s-o lase mai moale cu lozincile despre UE, or, anume sub aceste slogane, s-a furat miliardul și s-au pus bazele demolării țării noastre.

Opinia a fost exprimată de premierul Ion Chicu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

“Moldova nu va renunța la interesele economice pe piețele răsăritene. Dar dacă este vorba despre integrare europeană, e firesc că noi acolo tindem. Altceva este că dacă noi umblăm cu lozinci mari despre integrare europeană și nu avem grijă să ne măturăm la poartă, noi nu doar în UE n-o să ajungem, noi degrabă o să ne împotmolim în gunoi”, a spus Ion Chicu.


Premierul este de părerea că politicienii de la Chișinău trebuie să uite de PR pe seama integrării europene și să se apuce de muncă.

“Incapacitatea de a gestiona lucrurile a fost acoperită, prea mult timp, cu lozinci despre integrare în UE. Să vedem ce s-a întîmplat în acești 10 ani, mai ales în 2010-2011, cînd integrarea europeană era totul. Atunci s-a pus baza jafului, iar lozinca UE era peste tot.

Mai bine mai puțin PR, mai puține întrevederi frățești, hai să lucrăm și o să vedeți că vom ajunge în UE mai repede”, a conchis premierul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load