X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Chicu: De astăzi, Guvernul are susținere deplină în Parlament

16 mar. 2020,, 15:05   Politică
2251 3

Premierul Ion Chicu a declarat, la ceremonia de învestire a celor cinci noi membri ai Cabinetului de Miniștri, că de astăzi Guvernul are susținerea politică deplină în Parlament.

Cu toate acestea, a spus Chicu, Guvernul continuă să fie unul tehnocrat și profesionist, axat pe soluționarea problemelor cetățenilor și oferirea unor soluții eficiente pentru provocările care apar în fața. Premierul a declarat că în condițiile crizei de coronavirus cu care se confruntă întreaga lume Guvernul trebuie să acționeze unit, ca o echipă.

”Avem un singur partid – cetățenii Republicii Moldova. Pentru ei servim și muncim”, a spus Chicu.

PSRM și PDRM au semnat, astăzi, Acordul de constituire a majorității parlamentare Platforma Social Democrată. Documentul prevede asumarea comună de către cele două formațiuni a arcului de guvernare. În baza acestui acord, PDM va avea în Guvernul Chicu patru miniștri și un vicepremier. Este vorba despre vicepremierul pentru reintegrare, Cristina Lesnic, ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Răilean și ministrul Educației, Culturii și Cerectării, Igor Șarov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?