Transnistria stiri: 1395
Eurovision stiri: 502

Chicu, către Gavrilița: ”Măcar voi credeți aberațiilor voastre?”

23 sep. 2022,, 07:43   Politică
4323 0

Fostul premier Ion Chicu îi răspunde șefei Executivului, Natalia Gavrilița, care a declarat de la tribuna Parlamentului că formula la gaz, care „provoacă scumpiri în țară” aparține fostului Guvern.

Asta chiar dacă actualul Executiv anunța, în toamna anului 2021, că a semnat contractul cu Gazprom, iar formula „aparține părții moldovenești”.

„În pofida faptului că am așteptat să crești, n-ai crescut, Natalia… Formula ta genială nu funcționează, așa cum nu mai funcționează nici minciunile voastre.

De-atîta ați ascuns Contractul și formula prețului la gaz anul trecut, pentru că era introdusă de mine? De-atîta vă lăudați că l-ați dominat pe Miller, că era formula mea? Măcar voi credeți aberațiilor voastre?”, a comentat Ion Chicu.

Guvernul Chicu, care a fost susținut de PSRM și PD, a fost primul care a introdus elementul de preț de piață în formula de calculare de prețului de achiziționare pentru Moldova, a declarat astăzi prim-ministra Natalia Gavrilița, de la tribuna Parlamentului, în timpul unei moțiuni de cenzură împotriva Executivului său. Aceasta a precizat că anume acest „preț de piață” acum generează scumpirile în Moldova.

19
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?