TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chicu a convocat miniștrii în sedință de dimineață

Premierul Ion Chicu a convocat în ședință miniștrii Finanțelor; Economiei și Infrastructurii; Educației, Culturii și Cercetării; Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

În cadrul ședinței, Șeful Executivului a abordat subiectul majorării investițiilor publice în infrastructură, în domeniul educației, în agricultură și mediu, prevăzute de Planul de Acțiuni al Guvernului, transmite NOI.md.

O atenție deosebită prim-ministrul Chicu a atras temei eficienței cheltuielii fondurilor publice, menționînd aici: “Este mult loc de îmbunătățire atunci cînd vorbim despre eficiența cheltuielilor publice. Vă cer să monitorizați toate cheltuielile. V-am atenționat la deprinderea multor șefi publici de schimba laptopuri regulat laptopurile și telefoanele. Și evident aștept măsuri concrete pe dimensiunea eficientizării investițiilor mari. Fiecare leu cheltuit trebuie să fie argumentat.”

Pentru anul 2020 Guvernul a bugetat investiții publice masive în modernizarea infrastructurii rutiere, dar și pe dimensiunile educație și agricultură și dezvoltare regională.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load