X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chicu a comentat zvonurile precum că patru fotolii de miniștri vor ajunge la democrați

25 feb. 2020,, 21:28   Politică
3462 0

Prim-ministrul Ion Chicu spune că nu se duc discuții privind partajarea de fotolii în actualul Guvern cu Partidul Democrat și, cu atît mai mult, nu a auzit nume ale eventualilor noi miniștri.

Declarația a fost făcută la emisiunea Puterea a Patra, de la N4, după ce fostul democrat, Andrian Candu, a spus că Monica Babuc ar putea reveni la Educație, iar Vasile Bîtcă - la Agricultură, ambii fiind acum deputați PD.

„Dacă în fruntea Ministerului Educației ar fi Monica Babuc ar fi ok pentru minister, este ok si actualul ministru. Avem un minister enorm, care necesită un talent extraordinar managerial. Ambele persoane au acest talent. Dar este necesar să avem și secretari de stat, care să poată gestiona lucrurile”, a declarat Ion Chicu, fiind întrebat cum ar fi Monica Babuc în fruntea Ministerului Educației, iar Vasile Bîtcă la Ministerul Agriculturii, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

„Cu doamna Babuc am fost coleg de Guvern și cunosc rezultatele și capacitățile, cu domnul Bîtcă nu am avut ocazia să lucrez și nici nu-l cunosc în general”, a spus prim-ministrul, precizînd că nu există astfel de discuții între guvernare și Partidul Democrat, nici despre crearea unei coaliții între PSRM și democrați.

„Aceste discuții sînt niște încercări de a nimeri... cu Candu în politică”, a parafrazat Ion Chicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?