Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cetățenilor li s-a interzis să privească pe geamuri în timpul vizitei lui Erdogan

16 oct. 2018,, 18:32   Politică
9778 1

Reprezentanții organelor de drept au purtat discuții cu locuitorii străzilor centrale din Comrat, înainte de vizita președintelui turc Recep Erdogan la Comrat, care va avea loc pe data de 18 octombrie.

Mai mulți locuitori ai orașului le-au declarat reporterilor site-ului nokta că reprezentanţii legii au venit în casele lor, pentru a le "da instrucțiuni" cu privire la comportamentul locuitorilor în timpul vizitei lui Erdogan.

De remarcat faptul că cele trei surse, locuitori ai Comratului, nu se cunosc între ei. Ei au insistat asupra păstrării anonimatului său la publicarea acestui material.

Astfel, ei au fost instruiți să nu iasă din case în timpul vizitei lui Erdogan și să nu se apropie de ferestre, pentru că este "periculos".

Corespondenții nokta au încercat, în repetate rînduri, să-i contacteze pe reprezentanţii Poliției din Găgăuzia pentru a preciza, dacă astfel de conversații au avut loc într-adevăr cu cetățenii, însă cei de la Direcţia de Poliție nu au răspuns la apelurile jurnaliștilor.


Prim-vicele bașcanului Găgăuziei Vadim Ceban a refuzat, de asemenea, să răspundă la întrebările jurnaliștilor privind securitatea în timpul vizitei lui Erdogan.

Reamintim că în timpul vizitei lui Erdogan la Comrat, străzile centrale ale orașului vor fi blocate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?